Therapie op een speelse manier

Willemijn heeft mijn zoon Tygo ontzettend goed geholpen bij zijn onzekerheid, boze buien en concentratie. Door middel van de muziekinstrumenten gaat de therapie op een speelse manier , wat voor Tygo heel goed heeft gewerkt . Ik ben Willemijn ontzettend dankbaar. Ze wist met veel geduld , haar rustige overkomen en liefde tot de juiste behandeling voor mijn zoon te komen . Tygo ging er dan ook graag wekelijks naar toe en gaf al aan haar erg te gaan missen ! Ik raad Willemijn dan ook zeker aan !

Op een speelse manier grenzen verkennen

We hebben Willemijn leren kennen als een warm en benaderbaar persoon. Ze heeft onze twee dochters professioneel begeleid met oog voor de persoonlijkheid van het kind. Onze oudste heeft muziektherapie gevolgd, hierdoor heeft ze op een speelse manier haar grenzen verkend. Ze is zich hierdoor bewuster geworden van haar kwaliteiten. Ze is echt gegroeid door de begeleiding van Willemijn.

Vertrouwen door aanmoediging

My autistic son took both private (piano) and group (singing) lessons with Willemijn. Her teaching was systematic and her experiende with teaching speciaal needs children mean that this attention was consistent and he thoroughly enjoyed it.He progresses steadily and gained confidence from her encouragement. Cannot recommend Willemijn highly enough!

Met veel plezier naar muziektherapie

Onze dochter heeft twee jaar lang met veel plezier muziektherapie gehad van Willemijn. Willemijn is enorm geduldig, altijd positief en vol complimenten. Haar positieve benadering en enthousiasme hebben bijgedragen aan het zelfvertrouwen van Hannah. Er was extra aandacht voor uitspraak en verstaanbaarheid in verband met de verbale dyspraxie. Daarnaast heeft onze dochter er gewoon erg van genoten en keek altijd uit naar haar 'zangles'!

Met tijd, geduld en liefde werken aan concentratieproblemen

Julian komt nu al een tijdje bij Willemijn en ze weet hem heel goed te doorgronden. De behandelwijze door middel van muziekinstrumenten vindt Julian heel erg leuk en het werkt ook echt. Hij voelt zich enorm op zijn gemak bij haar en kijkt iedere week uit naar de therapie. Bijzonder om te zien en te ervaren hoe Julian op deze manier wordt geholpen bij onder andere zijn concentratie problemen. Wij zijn Willemijn enorm dankbaar voor de tijd, het geduld en de liefde die ze in Julian steekt. De feedback die wij als ouders terug ontvangen is enorm waardevol, ook ons als ouders begeleidt ze hierin. Willemijn zoekt echt naar de behandelwijze die het beste bij Julian past. Een zeer kundige vrouw die haar vak echt verstaat!

Groeien in zelfvertrouwen

Anouk komt al een aantal jaren wekelijks bij Willemijn voor muziekles. Ze spelen samen piano en zingen veel. Hierbij werkt Willemijn heel subtiel aan thema's als hulp vragen en advies accepteren. Tijdens het zingen let ze naast de zangkwaliteiten ook op presentatie en communicatie. Willemijn kan heel liefdevol en subtiel werken aan blokkades die Anouk heeft. Ze komt altijd vol zelfvertrouwen weer uit de les. Heel waardevol en mooi om te zien.